Stichting Mijn Carrière x Spraypainters Academy

Bij Spraypainters Academy vinden we het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te blijven ontwikkelen. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met Stichting Mijn Carrière. Door deze samenwerking bieden we de mogelijkheid aan werknemers en werkgevers om onze trainingen geheel kosteloos te volgen.

Wie zijn Stichting Mijn Carrière?

Stichting Mijn Carrière is een initiatief van OnderhoudNL en biedt werknemers die onder de cao voor Schilders-, Afwerkings-, Vastgoed- en Glaszetbedrijf vallen de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen in hun vakgebied. Dat doen ze door financieel te ondersteunen bij het volgen van trainingen en/of het krijgen van loopbaanadvies, met als doel: nog beter te worden in het vak en gezond én met veel plezier aan het werk blijven!

Logo Stichting Mijn Carrière

Ook als werkgever profiteer je van het aanbod van Mijn Carrière. Naast dat je werknemers kosteloos worden opgeleid. Worden ook de eventuele verletkosten vergoed.

Voor meer informatie over Stichting Mijn Carriere verwijzen we je graag door naar de video onderaan deze pagina of de website www.startmijncarriere.nl.

Hoe werkt Stichting Mijn Carrière?

Mijn Carrière stelt het volgende ontwikkelbudget beschikbaar per jaar per werknemer:

  • € 2.500,- voor trainingen/cursussen.
  • € 1.125,- (€ 45,- per uur) aan verletkosten voor de werkgever.

Dit budget is doorgaans voldoende om verschillende trainingen te kunnen volgen. Om aanspraak te maken op dit budget doe je een aanvraag op de website www.startmijncarriere.nl. Dit kan je zowel als werknemer en werkgever doen. Let op! Je hebt als werkgever wel een toestemmingsformulier van de werknemer nodig.

Stichting Mijn Carrière vergoed alleen het bedrag exclusief BTW. Het BTW bedrag van 21% dien je zelf te betalen. Dit wordt uiteraard later weer verrekend in je belastingaangifte.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze collega Delano. Hij kan je alles vertellen over onze samenwerking met Stichting Mijn Carrière.

info@spraypaintersacademy.nl

06-82057338