Training Airless deuren & kozijnen niveau 2

Hebben de standaard verfspuit technieken en producten geen geheimen meer voor jou? Ben jij een doorgewinterde professional en wil je je toch blijven doorontwikkelen? Heel goed! In deze 2-daagse training Airless deuren & kozijnen niveau 2 leren we je alles over specialistisch lakken en hoe je zorgt voor de hoogst mogelijke afwerkingsgraad.

Dit is dé training op het gebied van lakpuiten. Iets voor jou? Schrijf je dan snel in onderaan de pagina.

Voor wie is de training?

Ben jij een ervaren lakspuiter die zich wil ontwikkelen tot een pro? Dan is deze

2-daagse training Airless deuren & kozijnen niveau 2 iets voor jou. Jij leert in deze training diverse specialistische technieken, die je daarna ook meteen in de praktijk kan toepassen. Verras je klanten met een verbluffend resultaat!

Twijfel je of je genoeg ervaring hebt? Kijk dan eens naar de Airless training deuren & kozijnen niveau 1 Wil je je in andere toepassingen verdiepen? Dan hebben we een interessante Airless training gericht op muren en plafonds voor beginners en voor gevorderden

Tijdens de training

Je leert alles over het verspuiten van specialistische producten zoals  tweecomponenten- en meubellakken. Welke technieken hier aan te pas komen, de benodigde accessoires en de juiste instellingen voor je spuitapparatuur.

We behandelen vernieuwende technieken, zodat jij deze kunt aanbieden aan jouw klanten. Hierbij richten we ons voornamelijk op de praktijk. We leren namelijk het beste door het gewoon te doen. Wat kan je verwachten tijdens de training:

 • Alles over het verwerken van specialistische lakken
 • Welke materialen voor verschillende situaties te gebruiken
 • Verschillende soorten ondergronden en hoe deze voor te behandelen
 • De opbouw van verfsystemen voor het beste resultaat
 • Het inzetten van spuitapparatuur en de afstelling hiervan
 • Tips en tricks om ook op locatie een high-end finish te behalen
 • Verkooptechniek voor een hoger segment klanten

Bij deze tweedaagse training wordt er naast een ontbijt en een heerlijke lunch op de eerste avond ook voor een gezamenlijk diner gezorgd. Mocht je willen overnachten inde omgeving van Schijndel, neem dan contact op met Delano voor de mogelijkheden tegen meerprijs. Informeer hierover bij onze collega Delano.

Wat kun je na de training?

Nadat je de training Airless deuren & kozijnen niveau 2 hebt afgesloten, kun je jezelf een echte pro noemen! Je hebt de juiste kennis en vaardigheden in huis om de allerhoogste kwaliteit aan te kunnen bieden aan jouw klanten.

We laten je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Aan het einde van deze tweedaagse training krijg je het volgende mee:

 • Zelf gespoten stalen die je ideaal kan presenteren aan je klant
 • Een Spraypainters Academy certificaat
 • Het spuitmasker die je tijdens de training gebruikt
 • Een leuke goodiebag

Tijden en inschrijven

Dag 1:

 • Start training: 8.30 uur
 • Einde training: 18.00 uur (om 17.00 uur gezamenlijk diner met na bespreking van de dag)
 • Locatie: SPA Hoofdkwartier Schijndel

Dag 2: 

 • Start training: 8.30 uur
 • Einde training: 17.00 uur
 • Locatie: SPA Hoofdkwartier Schijndel

Aantal deelnemers*: Minimaal 4 en maximaal 6
Kosten: €990,- exclusief BTW

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij je om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier onderaan de pagina.

*Bij minder dan vier aanmeldingen, behoudt Spraypainters Academy zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard worden de aangemelde cursisten persoonlijk geïnformeerd. En wordt er in overleg een alternatieve datum gepland.

Data
07 februari 202321 maart 2023
Locatie
Schijndel

Trainer: Danny

Danny haalt zijn energie en voldoening uit het overdragen van al zijn opgedane kennis. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom.

Schrijf je hier in:

Voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Heb je vragen?

Lijkt deze training jou interessant? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze collega Delano. Hij vertelt je graag alles over de training en mogelijkheden.

info@spraypaintersacademy.nl

06-82057338

Op zoek naar een andere training?

We bieden verschillende soorten trainingen aan. Van beginner tot gevorderd. Zo is er altijd een training die bij jou past!