Training Airless muren & plafonds niveau 1

Wil jij ervaring opdoen met latexspuiten? En muren en plafonds op een efficiënte manier voorzien van een nieuwe, frisse uitstraling? Dat kan in onze praktijkruime in Uden. Hier beschikken we over 200m2 oppervlakte om naar hartenlust te oefenen. Schrijf je onderaan de pagina in voor de training Airless muren & plafonds niveau 1.

Binnen één dag leert onze Spraymaster Danny jou de kneepjes van het vak zodat jij precies weet wat er nodig is om muren en plafonds strak afgewerkt op te leveren.

Voor wie is de training?

Ben je schilder of stukadoor en wil je je diensten uitbreiden? Doordat onze training Airless muren & plafonds niveau 1 gericht is op de basis van het verspuiten van verf is het voor iedere professional mogelijk om in te stappen. We starten bij het begin en nemen je mee door de basis van deze mooie techniek!

Heb je al enige ervaring in het verspuiten van verf? Kijk dan naar onze Airless muren & plafonds training niveau 2. Wil je je in andere toepassingen verdiepen? Dan hebben we een interessante Airless training gericht op deuren en kozijnen

Het is zelfs mogelijk om de training met je collega’s te volgen. Zo zijn jullie na de training allemaal in staat om zelfstandig muren en plafonds te voorzien van verf middels de Airless techniek. Neem contact op voor een groepstraining. 

Tijdens de training

We leren je hoe spuitapparatuur werkt, wat voor spuitapparatuur er is en wanneer deze te gebruiken. Verder leer je hoe je de spuitapparatuur moet opstarten, hoe je muurverf verfspuit en daarna weer te reinigen én welk onderhoud het nodig heeft. We leggen veel focus op veiligheid en techniek, zodat de beste kwaliteit geleverd kan worden. 

We starten met een stukje theorie maar schakelen al snel over naar de praktijk. We leren het beste, door het gewoon te doen! De volgende onderdelen komen aan bod:

 • De voordelen van latexspuiten ten opzichte van traditioneel schilderwerk
 • Verschillende soorten ondergronden en hoe deze voor te behandelen
 • Werkzaamheden vooraf: afplakken, kitten en kleine reparaties
 • Het inzetten van spuitapparatuur en de afstelling hiervan
 • Muren en plafonds spuiten met Airless spuitapparatuur
 • Welke materialen voor verschillende situaties te gebruiken

Tevens wordt er voor een ontbijt en heerlijke lunch gezorgd.

Wat kun je na de training?

Na het volgen van deze praktijkgerichte training kan je probleemloos werken met de Airless techniek. Tevens heb je genoeg kennis opgedaan om goed advies te geven. 

Naast nieuwe vaardigheden krijg je de volgende extra’s mee naar huis:

 • Een Spraypainters Academy certificaat
 • Het spuitmasker die je tijdens de training gebruikt
 • Een leuke goodiebag

Tijden en inschrijven

 • Start training: 8.30 uur
 • Einde training: 16.30 uur
 • Locatie: Praktijkruimte Uden
 • Aantal deelnemers*: Minimaal 2 en maximaal 4
 • Kosten: €495,- exclusief BTW

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij je om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

*Bij minder dan twee aanmeldingen, behoudt Spraypainters Academy zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard worden de aangemelde cursisten persoonlijk geïnformeerd. En wordt er in overleg een alternatieve datum gepland.

 

Data
06 maart 202403 april 202401 mei 2024
Locatie
Uden

Trainer: Danny

Danny haalt zijn energie en voldoening uit het overdragen van al zijn opgedane kennis. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom.

Stichting Mijn Carrière

Weten hoe je deze training ook kosteloos kan volgen?

Schrijf je hier in:

Stichting mijn carriere
Voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Heb je vragen?

Lijkt deze training jou interessant? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze collega Delano. Hij vertelt je graag alles over de training en mogelijkheden.

info@spraypaintersacademy.nl

06-82057338

Op zoek naar een andere training?

We bieden verschillende soorten trainingen aan. Van beginner tot gevorderd. Zo is er altijd een training die bij jou past!