Training Airless muren & plafonds niveau 2

Heb jij ervaring met latexspuiten? En wil je je verder ontwikkelen? Onze trainer Danny leert je in één dag alles over het verwerken van specialistische muurverven, het spuiten van accentwanden en technisch advies te geven om nóg beter aan de wensen van jouw klanten te voldoen. Iets voor jou? Schrijf je dan in onderaan de pagina of neem contact op voor meer informatie.

Voor wie is de training?

Wil jij een nog hogere afwerkingsgraad? Of alles weten over de meest innovatieve producten? Deze ééndaagse training is voor de meer ervaren latexspuiter. Ideaal wanneer jij je wilt ontwikkelen tot een pro!

Twijfel je of je genoeg ervaring hebt? Kijk dan eens naar de Airless training voor beginners. Wil je je in andere toepassingen verdiepen? Dan hebben we een interessante Airless training gericht op deuren en kozijnen.

Het is zelfs mogelijk om de training met je collega’s te volgen. Zo zijn jullie na de training allemaal in staat om zelfstandig muren en plafonds te voorzien van verf middels de Airless techniek. Neem contact op voor een groepstraining.

Tijdens de training

We gaan in op vernieuwende technieken zodat jij deze kan aanbieden aan jouw klanten. Hierbij richten we ons voornamelijk op de praktijk. We leren namelijk het beste door het gewoon te doen. We verdiepen ons  in specialistische muurverven en leggen focus op verkooptechnieken.

Wat kan je verwachten tijdens de training:

 • De juiste opbouw van verfsystemen voor het beste resultaat
 • Het inzetten van spuitapparatuur en de afstelling hiervan
 • Verschillende soorten ondergronden en hoe deze voor te behandelen
 • Alles over het verwerken van specialistische muurverven
 • Het maken van accentwanden door te spuiten in een andere kleur
 • Tips en tricks om ook op locatie het beste resultaat te behalen, bijvoorbeeld de juiste luchtvochtigheid
 • Verkooptechnieken voor een hoger segment

Tevens wordt er voor een ontbijt en heerlijke lunch gezorgd.

Wat kan je na de training?

Nadat je de Training Airless muren en plafonds niveau 2 hebt afgesloten ben je een echte pro! Je kan al je opgedane kennis zelfstandig toepassen en muren en plafonds voorzien van een strakke afwerking.

Om de dag goed af te sluiten krijg je het volgende mee naar huis:

 • Een Spraypainters Academy certificaat
 • Het spuitmasker die je tijdens de training gebruikt
 • Een leuke goodiebag

Tijden en inschrijven

 • Start training: 8.30 uur
 • Einde training: 16.30 uur
 • Locatie: Praktijkruimte Uden
 • Aantal deelnemers*: Minimaal 2 en maximaal 4
 • Kosten: €495,- exclusief BTW

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij je om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

*Bij minder dan twee aanmeldingen, behoudt Spraypainters Academy zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard worden de aangemelde cursisten persoonlijk geïnformeerd. En wordt er in overleg een alternatieve datum gepland.

 

Data
02 oktober 202427 november 2024
Locatie
Uden

Trainer: Danny

Danny haalt zijn energie en voldoening uit het overdragen van al zijn opgedane kennis. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom.

Stichting Mijn Carrière

Weten hoe je deze training ook kosteloos kan volgen?

Schrijf je hier in:

Stichting mijn carriere
Voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Heb je vragen?

Wil jij aan de slag en je ontwikkelen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze collega Danny. Hij vertelt je graag alles over de training en mogelijkheden.

info@spraypaintersacademy.nl

06-82057338

Op zoek naar een andere training?

We bieden verschillende soorten trainingen aan. Van beginner tot gevorderd. Zo is er altijd een training die bij jou past!