Bedrijfstrainingen

Ben je op zoek naar op maat gemaakte trainingen voor jouw team of bedrijf? Spraypainters Academy biedt bedrijfstrainingen aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en doelen van jouw organisatie. Trainingen die eventueel ook kosteloos te volgen zijn door onze samenwerking met Stichting Mijn Carrière.

Waarom kiezen voor bedrijfstrainingen?

Het is altijd van belang dat je blijft leren in je vakgebied. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw werknemers. Nieuwe vaardigheden leren om werkzaamheden uit te breiden, maar natuurlijk ook om de dagelijkse werkzaamheden te verbeteren. Zodat jouw team gemotiveerder, efficiënter en veiliger aan de slag kan. Dat is een win-win voor zowel werknemer als werkgever.
Door een bedrijfstraining te volgen wordt er niet alleen meer kennis opgedaan. Jouw medewerkers volgen de training als een team. Wat de betrokkenheid, communicatie en ondersteuning aan binnen het team verbeterd.

Maatwerk

Onze maatwerk trainingen sluiten aan op de behoefte om je als bedrijf te verbeteren. Samen met onze ervaren trainers maken we voor jou en jouw team de ideale training die past bij jullie specifieke uitdagingen en doelen.

Waarom kiezen voor een maatwerk training?

  • De training wordt precies afgesteld op jouw specifieke behoeften en doelen
  • We kunnen gebruik maken van de producten waar jullie dagelijks mee (gaan) werken
  • Komt het nu niet zo goed uit? Geen probleem! We bepalen samen met jullie de data en tijd
  • Je traint en leert met je team, zodat je kan samenwerken naar een doel
  • De kosten zijn geheel afhankelijk van de wensen en materialen

Stichting Mijn Carrière

Samen met Stichting Mijn Carrière biedt Spraypainters Academy de mogelijkheid om bedrijfstrainingen kosteloos te volgen. Als de training een meerwaarde is voor jouw bedrijf en vakgebied, kunnen deze kosten geheel vergoed worden. Zelfs eventuele verletkosten. Lees hierover meer op onze pagina over Stichting Mijn Carrière.

Kortom er zijn alleen maar voordelen aan de bedrijfstrainingen bij Spraypainters Academy.

Heb je vragen?

Interesse in bedrijfstrainingen? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze collega Danny. Hij vertelt je graag alles over de training en mogelijkheden.

info@spraypaintersacademy.nl

06-82057338

Op zoek naar een andere training?

We bieden verschillende soorten trainingen aan. Van beginner tot gevorderd. Zo is er altijd een training die bij jou past!

Stichting Mijn Carrière

Weten hoe je deze training ook kosteloos kan volgen?

Data

De data van deze trainingen worden samen met jou bepaald.

Locatie
Schijndel of Uden

Trainer:

Afhankelijk van wat jullie willen leren wordt ook de trainer gekozen.