Training Start-Up

Wil jij kennismaken met het verspuiten van verf? Schrijf je dan in voor de Start-Up Training. Hierin geven wij jou deskundig advies én ga je in de praktijk aan de slag met de eerste grondbeginselen.

Na deze training heb je een basis om de vervolgtrainingen te volgen.

Voor wie is de training?

Deze training is voor iedereen die wil leren kennismaken met verfspuiten. Je hoeft geen ervaring te hebben! Wel is het handig als je enige kennis hebt van verftechnieken. Zo niet, geen probleem, we beginnen bij de basis. 

Je bent bijvoorbeeld ZZP’er en wil verfspuiten graag als dienst aanbieden. We helpen je met het opstellen van zelfgespoten stalen die je aan je klant kan tonen. Zo kom je professioneel voor de dag! 

Of ken je meerdere personen die geïnteresseerd zijn in een verfspuit training voor beginners? Bijvoorbeeld je medewerkers of collega’s? Neem dan contact op voor een groepstraining. 

Zelfs als je geen ervaring hebt kan je bij ons terecht voor deze Start-Up training. We laten graag iedereen kennis maken met de voordelen van verfspuiten. 

Tijdens de training

We leren je hoe spuitapparatuur werkt, wat voor spuitapparatuur er is en wanneer deze te gebruiken. Verder leer je hoe je de spuitapparatuur moet opstarten en hoe je muurverf verfspuit. Daarna leren we je hoe je het spuitapparatuur moet reinigen en welk onderhoud het nodig heeft. We leggen veel focus op veiligheid en techniek, zodat je leert om de beste kwaliteit te garanderen. 

De training bestaat uit twee onderdelen: theorie en praktijk. Iedere training begint met een stukje theorie, maar het is voornamelijk praktijk. We leren namelijk het beste door het gewoon te doen. De volgende praktijkonderdelen komen aan bod:

 • Verschillende soorten spuitapparatuur en hoe deze toe te passen
 • De basis over de soorten spuittips en filters
 • Het opstarten van de spuitapparatuur en hoe te onderhouden
 • De voordelen van verfspuiten ten opzichte van traditioneel schilderwerk
 • De basistechnieken van verfspuiten

Tevens wordt er voor een ontbijt en heerlijke lunch gezorgd.

Wat kan je na de training?

Nadat je de Start-Up training hebt afgerond, heb je een basis om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van verspuiten van verf. Hiervoor kun je een van onze andere trainingen volgen, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt.

We laten je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Wat neem je mee:

 • Zelf gespoten stalen die je ideaal kan presenteren aan je klant
 • Een Spraypainters Academy certificaat
 • Het spuitmasker die je tijdens de training gebruikt
 • Een leuke goodiebag

Tijden en inschrijven

 • Start training: 8.30 uur
 • Einde training: 16.30 uur
 • Locatie: SPA Hoofdkwartier Schijndel
 • Aantal deelnemers*: Minimaal 2 en maximaal 4
 • Kosten: €495,- exclusief BTW

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij je om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

*Bij minder dan twee aanmeldingen, behoudt Spraypainters Academy zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard worden de aangemelde cursisten persoonlijk geïnformeerd. En wordt er in overleg een alternatieve datum gepland.

Data
14 augustus 202404 september 202409 oktober 202430 oktober 202404 december 2024
Locatie
Schijndel

Trainer: Danny

Danny haalt zijn energie en voldoening uit het overdragen van al zijn opgedane kennis. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom.

Stichting Mijn Carrière

Weten hoe je deze training ook kosteloos kan volgen?

Schrijf je hier in:

Stichting mijn carriere
Voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Heb je vragen?

Lijkt deze training jou interessant? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze collega Delano. Hij vertelt je graag alles over de training en mogelijkheden.

info@spraypaintersacademy.nl

06-82057338

Op zoek naar een andere training?

We bieden verschillende soorten trainingen aan. Van beginner tot gevorderd. Zo is er altijd een training die bij jou past!