Trainingen

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen. Wil je meer informatie over een training? Of twijfel je tussen trainingen? Neem dan contact op voor meer informatie. We helpen je graag!

Training Start-Up

Wil jij kennismaken met het verspuiten van verf? Schrijf je dan in voor de Start Up Training. Hierin geven wij jou deskundig advies én ga je in de praktijk aan de slag met de eerste grondbeginselen. Na deze training heb je een basis om de vervolgtrainingen te volgen.

TRAINING LATEXSPUITEN-min

Training Airless muren & plafonds niveau 1

Wil jij je ontwikkelen in verspuiten van muurverven? En ruimtes op een efficiënte manier voorzien van een nieuwe look & feel? Schrijf je dan in voor onze training Airless muren & plafonds niveau 1. Binnen één dag leert onze spraymaster Danny jou de kneepjes van het vak.

TRAINING LATEXSPUITEN ADVANCED-min

Training Airless muren & plafonds niveau 2

Heb jij ervaring met latexspuiten? En wil je je verder ontwikkelen? Onze trainer Danny leert je in één dag alles over het verwerken van specialistische muurverven, het spuiten van accentwanden en technisch advies te geven om nóg beter aan de wensen van jouw klanten te voldoen. Iets voor jou? Bekijk dan onze training Airless Muren & Plafonds Niveau 2

TRAINING LAKSPUITEN-min

Training Airless deuren & kozijnen niveau 1

Wil jij ook deuren en kozijnen leren spuiten? En je kennis uitbreiden op het gebied van verspuiten van lakken? Met onze training Airless deuren & kozijnen niveau 1 ben je op het juiste adres.

Training Airless deuren & kozijnen niveau 2

Hebben de standaard verfspuit technieken geen geheimen meer voor jou? Ben jij een doorgewinterd vakpersoon, maar wil je je toch blijven ontwikkelen? Heel goed! In deze 2-daagse training Airless deuren & kozijnen niveau 2 leren we je alles over het specialistische lakken en een superstrakke afwerking.

Bedrijfstrainingen

Ben je op zoek naar op maat gemaakte trainingen voor jouw team of bedrijf? Spraypainters Academy biedt bedrijfstrainingen aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en doelen van jouw organisatie. Trainingen die eventueel ook kosteloos te volgen zijn door onze samenwerking met Stichting Mijn Carrière.

Training Airmix

Ben jij al bekend met Airmix spuitapparatuur? Bij deze techniek spuit je ondersteunende lucht waardoor je minder verlies van verf hebt. Lekker efficiënt! Ook kun je met Airmix meer gespecialiseerde producten makkelijker verspuiten. Lijkt dit jou interessant om te leren?

TRAINING DUNPLEISTER-min

Training Dunpleister

Wil je zelfstandig dunpleister leren verspuiten? Deze techniek voor glad stucwerk is zeer geschikt voor het creëren van behangklare wanden, bijvoorbeeld in nieuwbouwwoningen. Wist je dat de training in één dag gedaan kan worden? Trainer Jeroen zorgt ervoor dat je na het volgen van de training precies weet hoe je de dunpleister techniek moet toepassen. Iets voor jou?