Training Dunpleister

Wil jij zelfstandig dunpleister leren aanbrengen? Deze techniek voor glad stucwerk is zeer geschikt voor het creëren van super strakke wanden.

Wist je dat de training in één dag gedaan kan worden en plaatsvindt bij jou op locatie? Trainer Danny zorgt ervoor dat je na het volgen van de training precies weet hoe je de dunpleister techniek moet toepassen. Iets voor jou? Schrijf je in onderaan de pagina.

Voor wie is de training?

Deze training is geschikt voor iedereen die de kneepjes deze handige techniek wil leren. Of je nu ZZP’er bent, in loondienst werkt of medewerkers in dienst hebt, een training dunpleister helpt je om deze nieuwe dienst aan te bieden aan jouw klanten. Zo blijf je ontwikkelen en speel je in op de vraag vanuit jouw klanten.

Wil je de training dunpleister volgen met meerdere mensen? Bijvoorbeeld je medewerkers of collega’s? Neem dan contact op voor een groepstraining.

Tijdens de training

De training Dunpleister wordt bij jou op locatie gegeven en is maatwerk. Hoeveel lagen moeten er gesmeerd worden? Heb je al een pomp of nemen wij er eentje mee? Wil je een paar uur op weg geholpen worden of heb je meer support nodig? Het is allemaal mogelijk.

De volgende onderdelen komen minimaal aan bod:

  • De voordelen van dunpleister
  • Ondergrond herkenning en voorbehandeling
  • Afplakken en kleine reparaties
  • Hoe je een dunpleister pomp opstart
  • Het aanbrengen van het dunpleister en laagdikte ervan
  • Het afmessen hiervan
  • Het reinigen van apparatuur
  • Het onderhouden van de apparatuur

Wat kan je na de training?

Doordat we veel aandacht besteden aan de praktijkoefeningen kan je na het volgen van deze training dunpleister afwerking aanbieden aan je klanten. Je bent in staat om geheel zelfstandig dunpleister aan te brengen en alle apparatuur te onderhouden. Daarnaast kan je je klanten voorzien van het juiste advies.

Na het afronden van de training ga je niet alleen naar huis met nieuw geleerde technieken en kennis, maar:

  • Een Spraypainters Academy certificaat
  • Een leuke goodiebag

Tijden en inschrijven

De training Dunpleister is maatwerk. Neem contact op met Danny voor het maken van een intake gesprek.

Data
Er zijn op dit moment geen data beschikbaar
Locatie
Bij klant op locatie

Trainer: Danny

Danny is verantwoordelijk voor de training Dunpleister bij Spraypainters Academy. Hij is een meester in het realiseren van een strak resultaat en weet alles over de technieken, producten en apparatuur die daarvoor nodig hebt.

Stichting Mijn Carrière

Weten hoe je deze training ook kosteloos kan volgen?

Schrijf je hier in:

DD slash MM slash JJJJ
Voorwaarden(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Heb je vragen?

Wil jij je ook ontwikkelen tot een pro? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze collega Delano. Hij vertelt je graag alles over de training en mogelijkheden.

info@spraypaintersacademy.nl

06-82057338

Op zoek naar een andere training?

We bieden verschillende soorten trainingen aan. Van beginner tot gevorderd. Zo is er altijd een training die bij jou past!